• veelgestelde vragen

  vind een antwoord op je vraag
 • Over de tas:

  Wat zit er in de tas?

  In de tas zitten alle ingrediënten voor het menu dat je die week krijgt, precies afgemeten op wat je nodig hebt voor 2 of 4 personen en voor 3 of 5 dagen. Ook de recepten zitten erbij. Zelf hoef je dus niet naar de winkel.

  Is het gezond?

  Ja, onze maaltijden zijn zeer gevarieerd tussen vegetarisch, vis en vlees, maar ook tussen pasta, aardappels, rijst en granen. Wij zorgen dat jij (én je gezin) meer dan twee ons groente eet per dag en al onze recepten liggen tussen de 450 en 650 kilocalorieën per persoon.

  Waar komen de producten vandaan?

  Al onze producten zijn biologisch, dit halen we op verschillende plaatsen: het vlees komt van bijvoorbeeld Hollands Bio en De Groene Weg, de groenten van de Tuinen van Hartstocht of Landgoed Thedingsweert, rijst van Bedeco uit Italië en ga zo maar door. In onze nieuwsbrieven leggen we uit met wie we werken.

  Is echt alles biologisch en duurzaam?

  Ja, al onze producten zijn biologisch. Omdat alle ingrediënten precies genoeg zijn, hoef je niets weg te gooien en dat scheelt in het milieu. Daarnaast kopen wij direct bij boeren in en daardoor halen wij een tussenschakel weg, waardoor we het aantal vrachtwagens verminderen dat op de weg rijdt. Zo helpen we samen de wereld een beetje duurzamer te maken.

  Ik ben een vegetariër of heb een dieet, wat nu?

  Dat is geen probleem, we bieden namelijk een vegetarische tas aan. Heeft u een allergie of een intolerantie voor één van onze producten, laat het ons even weten en kijken we samen naar een oplossing.

  Welke producten moet ik thuis hebben?

  Omdat wij geen snufje zout of eetlepel ketjap kunnen bezorgen gaan wij ervanuit dat je sommige specerijen, sauzen en kruiden zelf thuis hebt. Elke week ontvang je een persoonlijke e-mail, met daarin het menu voor de komende week. In deze mail staat ook welke kruiden en sauzigheden nodig zullen zijn voor de gerechten die je op tafel zet.

  Over de bezorging:

  Waar bezorgen jullie?

  Wij bezorgen in de buurt van Amsterdam, Utrecht en Haarlem. Bezorgen we niet bij jou in de buurt maar vind je wel dat we dat moeten doen? Laat het ons even weten, dan zoeken we naar een oplossing.

  Ik ga op vakantie, wat nu?

  Laat het ons weten of pas het aan in jouw persoonlijk account. Veel plezier alvast, als je terug bent, komen we weer een tas langs brengen.

  Wanneer bezorgen jullie?

  Iedere maandag pakken we de tassen in en worden ze zo snel mogelijk bij je thuis gebracht. Omdat de meeste mensen werken, bezorgen we in de avonduren tot 22.00 uur de tas bij jou thuis of in de middag op het werk.

  Als ik niet thuis ben, wat gebeurt er met mijn tas?

  Als je niet thuis bent, proberen we eerst bij de buren de tas tijdelijk neer te zetten. Lukt dat niet, dan bellen we je op om zo iets af te spreken.

  Wat kost de bezorging?

  Niets.

  Over ons:

  Wie zijn jullie?

  Bart Geleijnse

  Achtergrond: Vormgever
  Zorgt voor zichtbaarheid en correcte administratie

  Jur Jacobs

  Achtergrond: Koksopleiding/ Hospitality
  Verzint de recepten en draagt zorg voor de tas-inhoud

  Hoe zijn jullie te bereiken?

  Stel al je vragen aan jur@zinnerdinner.nl of bart@zinnerdinner.nl.
  Of bel ons op ons telefoonnummer 020 – 846 68 54.

  Zit ik vast aan een abonnement?

  Nee, deze kan je wekelijks opzeggen of wijzigen. Je mag zelfs met ons afspreken om eens in de maand of halfjaar een tas te krijgen. Via jouw persoonlijk account kan je alles wijzigen, opzeggen of annuleren.

  Waar kan ik me aanmelden?

  Leuk dat je je wilt aanmelden! Dat kan door te klikken op aanmelden, bovenin het scherm. Of wil je eerst een keertje proberen? Probeer dan onze proeftas met € 10,- korting!

  Zijn er ook nadelen?

  Het is goedkoper dan de bio-winkel, maar duurder dan onze geliefde concurrenten. Dat komt door de persoonlijke schwung en de hoogwaardige, biologische en duurzame producten. Zo komt ons vlees van Slagerij de Groene Weg, en de vis direct uit Urk van visser Jan.

  Jullie hebben geen bio-certificaat, zijn jullie dan wel biologisch?

  Ja, wij zijn 100% biologisch. Een certificaat als EKO, DEMETER of SKAL (erkende biologische keurmerken) zijn duur om als bedrijf te hebben. Ook de kleine biologische boeren hebben niet altijd een certificaat, maar zijn wel fanatiek biologisch. Dit willen wij ook aanmoedigen en met certificaat mogen we daar geen producten meer kopen.
  Ongeveer 90% van onze producten hebben wel een bio-certificaat, meestal DEMETER: het keurmerk voor biologisch-dynamische voeding dat volgens ons nog een stapje beter is dan gewoon biologisch.

  Wil je weten welke leveranciers we precies gebruiken? Stuur ons een berichtje.

 • Heb je een vraag of wil je iets kwijt?
  Bel ons gerust!

  020 – 846 68 54

  Of vul dit contactformulier in: